The world is a playground and life is pushing the swing..

tirsdag den 5. april 2011

A rainy day

Puha! Sikke det regner.
Mit humør har fulgt vejret. I weekenden og i går var det godt vejr, og jeg var glad. I dag har vejret været dårlig, og jeg har haft en dårlig dag.
Min dag startede faktisk ud rigtig godt. I går købte en ny trøje, som jeg valgte at tage på i dag. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i den, og jeg føler, jeg kan slappe af, når jeg har den på. Oppe i skolen blev jeg bare vildt irriteret på alle omkring mig. Jeg skjulte det som jeg plejer, for jeg har ikke lyst til at tiltrække den slags opmærksomhed eller gøre andre irriterede. Jeg havde så valgt at tage læderjakke på i dag (btw, jeg elsker læderjakker), hvilket ikke er så heldigt, da det jo begyndte at regne... Da jeg stod og ventede på bussen i regnvejret, var der ikke plads til mig inde i skuret, så jeg måtte stå udenfor og vente. Jakken har dog ikke taget skade af vandet. Da jeg endelig kom hjem, var jeg kold helt ind til knoglerne - hvilket jeg stadig er. Min computer er lige gået i stykker, så jeg snuppede en af familiens mange andre computere, men dens tastatur er anderledes end mit, så det har taget omkring 15 min at skrive det her. Computeren skulle desuden også lige opdatere og genstarte et par gange, da jeg tændte den. Skønt - NOT!

Det eneste der kan rede min dag, er en ultra lækker og charmerende fyr, som kommer og banker på mit vindue og tager mig med til et meget varmt land. Hmm, hvad med Thailand, der er lækkert. :)

Undskyld at jeg skriver så meget negativt pis, men det er virkelig rart at have nogen at sige det til. Jeg sætter stor pris på jer.

1 kommentar:

  1. Jeg kender det alt for godt, det med at humøret genspejler sig i vejret. I dag var faktisk en okay dag for mit vedkommende, rigtig let dag i skolen, men jeg har bare været så træt. Så jeg har slappet af siden jeg kom hjem, og det har bare været monster-rart!
    Jeg håber du kan vågne op med et smil på læben i morgen <3

    SvarSlet