The world is a playground and life is pushing the swing..

onsdag den 27. april 2011

I need your help!

I need your help, boys and girls! I'll start by warning you. This post might be i bit wierd, but it's because I'm gonna write it the way it sounds inside of my head. So .. it's gonna be mixed up between english and danish. Yup, it's wierd, but that's how my mind is. You didn't know that, did you? I wonder why I've told you guys that....

BUT! I have a crush on someone. I wasn't sure, if I should write about it, 'cause I'm not like really CRAZY about him, but I was afraid I might become crazy about him if I told someone about it. I just have a small crush on him. Nogle gange tænker jeg bare, at jeg bare skulle droppe det. Bare ikke gøre noget, så mit crush ville gå væk. Men det har jeg gjort 2 gange før, og er det egentlig ikke lidt synd?
Han går i min klasse. Og ja, det er lidt åndsvagt, at jeg får et crush på ham nu, når der kun er 2 måneder tilbage sammen med ham og resten af klassen.

Han er høj. Han har lækkert, mørkebrunt, kraftigt hår. (MUMS!) Og hans smil er enormt dejligt. Han er rigtig venlig. Hans hænder er store, og de ser rigtig bløde ud. Han har før haft en kæreste, eller .. to. It doesn't matter. Jeg tror, at han er sådan en person, der passer rigtig godt på sin pige, og som virkelig sætter pris på, det han har. Han er meget ærlig og stille og rolig.

Som sagt går vi i klasse sammen. We've always been like "friends", but not the kind of friends who hang out together. Jeg er begyndt at skrive til ham en gang i mellem. Han svare med det samme, og han er ok til at holde samtalen i gang. Vi skriver hjerter <3 og små kys :* en gang i mellem. På et tidspunkt skrev vi om et eller andet, og så skrev jeg, at jeg ikke troede han var den type. Så svarede han "Hvilken type er jeg så?" Han ville altså gerne vide, hvad jeg synes om ham. Jeg skrev bare "den søde type". Senere spurgte han mig, om jeg ville vide hvad han synes om mig. Han synes jeg er rigtig sød. Jeg er også begyndt at komplimentere ham. Specielt hans hår. Jeg er også ret sikker på, at han godt ved, at jeg synes han er ret lækker.

Nu er det så sådan, at jeg gerne vil have, at han score mig og ikke omvendt. Så jeg skulle meget gerne have ham til at kunne lide mig. Wierd, ja lidt, men jeg er ret sky på det område. Men nogle gange tænker jeg også bare, at måske skulle jeg bare springe ud i det. Vi flirter lidt en gang i mellem, men det er ikke noget særligt. Vi er også begyndt at tale mere sammen her på det sidste. Der er snart en fest i klassen. Jeg har tænkt på, at det ville være et godt tidspunkt at komme lidt videre, men samtidig er det jo lidt lamt og tarveligt, for der er jo alkohol indvolveret. Jeg vil bare gerne have et stille og roligt forhold med ham. Sådan noget med at "nusse" hinanden,  ligge i ske og nyde naturen sammen. Det er jeg sikker på, han er god til. :)

Jeg vil rigtig gerne have nogle råd, eller høre jeres tanker omkring det her. Jeg er ikke så erfaren på området. Og I kan godt glemme at prøve at få mig til at fortælle ham, hvordan jeg føler, for det nægter jeg. Mest fordi at når jeg har fået af vide af en dreng, at han er vild med mig, ignorerer jeg ham, fordi jeg synes det er lidt pinligt. Festen ville måske være en ok idé, men det skal være før, han begynder at hælde alkohol i kroppen.

Jeg elsker når han fremlægger, for så kan jeg bare stirre på ham. Jeg elsker at stirre på hans mund især. I want a kiss. Hmmm, he smells sooo good. :)

Jeg aner ikke, om jeg har sagt det hele nu....

Vil I ikke godt være søde at svare hvis I læser det? Det ville virkelig hjælpe. I er velkommen til at kommentar-spamme mig med millioner af lange kommentare. Det kan kun hjælpe.

3 kommentarer:

 1. Årh, min fine ven. Det kom faktisk lidt bag på mig. Okay, meget bag på mig. Men hold on, for hvor er det dog sødt! Jeg elsker når folk er helt væk i hinanden.
  Altså jeg ville jo helt klart sige, at du skal fortælle ham hvad du føler. Men når du nu ikke vil det, og ikke kan tvinges, så ved jeg det ikke helt. Det er jo meget forskelligt hvordan drenge opfatter signaler og hvad de egentlig kan lide for en type pige. Jeg vil sige, at du egentlig ikke skal gøre så meget andet end at være dig selv og så blive ved med at skrive og snakke med ham. For, hvis han kan lide dig, burde han bide på krogen. Her kommer det jo igen an på, om han er genert eller noget, men det aller bedste råd er, at du bare skal være dig selv. Og så selvfølgelig håbe på det bedste <3
  Good luck sweety!

  SvarSlet
 2. Okay -ærligt, lige fra hjertet - så tror jeg, det kom bag på mig, fordi du virker som den lidt mere stille type, der lægger vægt på lidt andre ting end lige præcis drenge. Eller også ikke. Jeg ved det ikke, det kom bare lidt bag på mig. Jeg havde ikke lige forestillet mig, dig tænke sådan. Men selvfølgelig kan du også få et crush på en. Det kan alle jo! :D

  Haha, det er bare helt i orden. Jeg forstår godt, at du synes det ligner en lakridssnøre, for det er læder og det giver lidt det samme skær :P

  SvarSlet
 3. Super lækker blog du har dig!
  Helt klart fast læser herfra, håber du vil det samme? :)
  simone-bp.blogspot.comm

  - Simone xx

  SvarSlet