The world is a playground and life is pushing the swing..

fredag den 4. marts 2011

Good morning

Good morning everyone!

I realised something kinda awfull a few months ago. I care too much 'bout what everybody thinks 'bout me. I've known for quite a while, but I just didn't want to accept it. BUT, it's gettin' better, I care less and less for each day.

3 kommentarer:

 1. Sådan havde jeg det for et stykke tid siden med hensyn til mine karakterer. Især i tysk, hvor jeg følte, at jeg skulle leve op til de høje forventninger, jeg troede, folk havde. Jeg talte så med min kæreste om det, og det var faktisk en kæmpe lettelse. For mine klassekammerater kender mig på godt og ondt, de er sammen med mig hver eneste dag. Og det gik op for mig, at det slet ikke var sådan, som jeg troede, det var. Det var rigtig rart, for jeg var faktisk rigtig nede over det.
  Jeg håber, at du kan snakke med nogen om det. Jeg er villig til at lytte og kommer med råd, så godt jeg kan, hvis du mangler en du ikke rigtig kender at snakke om det med :)

  SvarSlet
 2. Det er bare sådan lidt mærkeligt. Den eneste jeg kan være helt mig selv sammen med, er min bedste veninde. Jeg kan godt lide at være sammen med mine andre veninder, men hver gang, retter jeg mig ind efter dem, og ændrer mig lidt, for jeg vil ikke have, at de synes jeg er underlig. Det er vildt dumt, det ved jeg godt. men som sagt, så bliver det bedre. Jeg er begyndt at tro mere på mig selv, og jeg er begyndt at tage mig mindre af, hvad folk tænker om mig. "Just be yourself, 'cause life is too short to be someone else."

  SvarSlet
 3. Jeg kender det alt for godt!
  Altså jeg er også forskellig med forskellige mennesker, men det er jo ikke fordi, at jeg ikke er mig selv. Jeg ved godt, hvem jeg er, og derfor så synes jeg faktisk, at det er fedt, at jeg kender mig selv og mine veninder så godt til at vide, at jeg 'skal opføre mig forskelligt'. Det lyder underligt, jeg ved det, men det er sådan, det er. Og det kan jeg nu også meget godt lide, for jeg får lov til at udfolde forskellige sider af mig selv.
  Men jeg er glad for, at det går i den rigtige retning!

  SvarSlet