The world is a playground and life is pushing the swing..

tirsdag den 15. marts 2011

Flirting

Flirting. Er det i orden?

Jeg synes flirting kan være mange ting.
- Den venlige flirt: Man smiler, griner og nikker. Alt dette gør man for at være venlig og for at holde en samtale i gang.
- Jeg-vil-ha'-dig flirt: Man kigger frækt og gør upassende ting. Alt dette gør man, fordi man prøver at score.

Når/hvis jeg flirter, bruger jeg den venlige flirt. Kan I huske det indlæg, hvor jeg skrev om "min dreng"? That one guy I'll always have feelings for? I det indlæg skrev jeg at vi flirtede. Her var det også bare venlighedsflirten, men det var så meget, at andre lagde mærke til det. I det FRIENDS-afsnit, hvor Ross ikke kan flirte, flirter Chandler med kvinden, der leverer deres pizzaer. Her siger Chandler også, at det bare er for at være venlig.

Jeg synes selv, at jeg er ret god til at flirte. Når jeg flirter, gør jeg det ikke med vilje. Det kommer bare til mig. Jeg smiler, nikker, griner og holder samtalen i gang, blot fordi jeg nyder, at være i selvskab med personen. Det synes jeg ikke, der er noget galt med.

Nu er mit spørgsmål til jer så bare: Er det utroskab, hvis man flirter med en anden, mens man er i et forhold?

3 kommentarer:

  1. Jeg vil ikke sige at det er utroskab, jeg vil sige det er upassende. Men har selv været ude for det, og nogle gange kan man virkelig ikke gøre for, at man flirter. Man gør det bare.. :-)

    SvarSlet
  2. Lige præcis. Og jeg tror, at man flirter for at være venlig. :)

    SvarSlet
  3. Jeg synes heller ikke, at det er utroskab. Det er ikke engang noget, man tænker over - det gør jeg i hvert fald ikke. Hvis man gjorde det med vilje, ville det være upassende, men jeg synes heller ikke, at det er fair, at man skal gå og passe på hele tiden. Det er livet sgu for kort til :)

    SvarSlet