The world is a playground and life is pushing the swing..

mandag den 7. marts 2011

Desperate Housewives

Jeg ved godt, at jeg for et stykke tid siden lovede jer, at jeg ville skrive om flirting, men det har jeg altså bare ikke lige lyst til lige nu. I stedet har jeg noget at sige om den (meget) underholdende serie, Desperate Housewives.Jeg er en af de der personer, som har set hvert enkelt afsnit mindst en gang - og jeg følger selvfølgelig også med i sæson 7. Jeg snyder også lidt, dvs. at jeg ser en del af afsnittene på nettet. Ups...
Ej. Der er bare noget, som jeg har tænkt over angående DH. I de sidste par sæsoner har der været en teenage-romance ( fx. Danny og Ana i sæson 6), men det ser ikke just ud til, at der kan komme en sådan romance i sæson 7. Ærgerligt. De eneste teenage-drenge, der bor på Wisteria Lane, er Lynett's drenge, og der er ingen teenage-piger. Det kan selvfølgelig godt være, at det viser sig, at Renee har et barn, som kommer og bor hos hende. Det er bare mine tanker og håb.

Hvad tror I, der kommer til at ske?

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker elsker ELSKER bare Desperate Housewives. Mere er der ikke at sige om det!
  (Jeg ved ikke helt, hvad der kommer til at ske. Men der sker et eller andet med Renee, måske prøver hun at nakke Tom? Who knows?)

  SvarSlet
 2. Hm, jeg tror nu ikke, at hun prøver at nakke Tom...

  SvarSlet
 3. Hun går jo efter håndværkeren (;

  SvarSlet