The world is a playground and life is pushing the swing..

torsdag den 24. februar 2011

Twilight-fan?

Da den første Twilight.film udkom, og alle mine veninder skulle i biografen og se den, sagde jeg til mig selv, at det var en dårlig, urealistisk film. Da mine veninder så kom tilbage fra biografen og fortalte om, hvor god filmen var, begyndte jeg bare at hade filmen endnu mere. Mærkeligt, men det gjorde jeg altså. Senere skulle de alle sammen ind og se Eclipse. Jeg ville stadig ikke med, for jeg var stadig overbevist om, at jeg ikke ville bryde mig om filmene.
For et par måneder siden så jeg begge film sammen med en af mine veninder. Jeg endte med at blive virkelig imponeret af filmene, og jeg endte rent faktisk med at syntes de var gode. Fedt ikke?

Jeg elsker at se på Jacobs lækre krop og høre den søde måde han taler til andre på - i hvert fald Bella. Og Edward er så sød og forstående overfor Bella. Som I nok kan hører, var det kærlighedshistorien jeg faldt for og ikke alt det der Vampyr-vs-Varulv-pis... :)

Jeg hører nok til den gruppe der synes, at Bella skulle være sammen med Jacob, men jeg kender sådan set heller ikke historien så godt - har trods alt kun set filmene én gang. Jacob er desuden også den lækreste!
Jeg så et tv-program engang, der handlede om, hvem er de to man helst ville date, og Edward vandt. De sagde og at han var den der så bedst ud. Tsk tsk, der er noget de har misforstået. ;)

5 kommentarer:

 1. Jeg er også faldet for kærlighedshistorien, bøgerne er fantastiske. Jeg ville vælge Edward, fordi Jacobs attitude bare irriterer mig grusomt! :)

  -Halløj :) tak skal du have, rart med nogle nye som kommenterer her!
  - Jeg er blevet fast læser!

  SvarSlet
 2. Haha, tak :) Yes, nu har jeg fixet det med rammerne :)

  SvarSlet
 3. Nu får di lige kommentarspam, fordi jeg lige svarer på rigtig mange indlæg :))

  Tusind tak for responsen, vil begynde på det med mode :)
  - Hvilket røde? :))

  SvarSlet
 4. Ej hvor fedt at du er blevet læser! :D

  Det røde skrift bla der hvor der står hvor mange kommentarer der er.

  SvarSlet
 5. Jeg ved godt, at det er underligt, at jeg blev så irriteret og sur over det. Men det gjorde jeg, og jeg blev klar. Og det var en hyggelig fødselsdag :)
  Uhh, det var godt, at du har fået set den! Den er virkelig fantastisk, og det er bare sådan en, jeg kan se igen og igen. Sådan havde jeg det også med Twilight: Eclipse de første par uger. Jeg tror, jeg så den 6 aftener i træk! Og nej, jeg er ikke kæmpe Twilight-fan. Jeg synes bare, at det er nogle gode film! :D

  SvarSlet