The world is a playground and life is pushing the swing..

mandag den 21. februar 2011

Remember me

I dag var jeg sammen med hende den skønne, dejlige og fantastiske - min bedste veninde. :)
Vi hyggede os rigtig, som vi plejer. Vi så bl.a. en film, der hedder Remember Me. Det er en meget sørgelig film, der virkelig kan få en til at indse, hvor godt man har det. Jeg vil gerne høre, om I har set filmen, og hvad I synes om den. Jeg synes den er god, men der sker så mange ting, at jeg ikke rigtig kan få styr på det hele inde i mit lille hoved. Så ... hvad synes I?


Som I nok kan se, er filmen med Robert Pattinson - Edward fra Twilight.
Da jeg så slutningen, sad jeg bare helt stille uden at sige noget. Mest fordi jeg ikke anede hvad jeg skulle sige, men også fordi jeg lige skulle tænke over, hvad jeg lige havde set. Forfærdeligt.

- godt det bare er en film. Men den får nu en til at tænke over livet. :)

2 kommentarer:

  1. Det er en fantastisk film - rigtig rørende!
    Da jeg første gang hørte om den, troede jeg bare det var endnu en dum, meningsløs tøsefilm, som kun havde til mission at få piger til at savle over Robert Pattinson. Men jeg blev virkelig overrasket, da jeg så den. Den er så dyb, næsten så meget at det er skræmmende. Og så er det sådan en film, jeg kan sidde og tænke over bagefter.

    SvarSlet
  2. Jeg har det på præcis samme måde. Ej hvor fedt, at vi har det sådan. :)
    Især ham faren, kan få mig til at tænke, og de dumme piger i lillesøsterens klasse, selvmordet og terrorangrebet. Det er en fantastisk film.

    SvarSlet